ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

سفیر چین در مشهد: امیدواریم شاهد حضور بیشتر گردشگران چینی در خراسان‌رضوی باشیم| روابط مشهد و ارومچی باید به اوج برسد

  • کد خبر: ۱۵۵۷۴۳
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۴
سفیر چین در مشهد: امیدواریم شاهد حضور بیشتر گردشگران چینی در خراسان‌رضوی باشیم| روابط مشهد و ارومچی باید به اوج برسد
سفیر جمهور خلق چین در ایران گفت: دو شهر مشهد به‌عنوان مرکز خراسان‌رضوی و شهر ارومچی مرکز سین کیانگ چین از سال ۱۳۹۰ خواهر خوانده شدند، ولی برخی مسائل و از جمله شکل‌گیری کرونا و اعمال محدودیت‌های آن، مانع تقویت این روابط شد و اکنون باید این روابط بار دیگر به اوج خود برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، چانگ هوآ در دیدار با یعقوب‌علی نظری استاندار خراسان‌رضوی با بیان اینکه رزمایش مشترک میان سه کشور ایران، چین و روسیه برای جهانیان قابل توجه است، زیرا این رزمایش به‌منظور ثبات در این منطقه برگزار می‌شود، به حضور خود در مذاکرات میان روسای جمهور دو کشور ایران و چین اشاره کرد و اظهار داشت: این سفر بسیار پر ثمر بود که منجر به امضای ۱۸ سند همکاری بین دو کشور شد و من به‌عنوان سفیر جمهوری خلق چین برای عملیاتی کردن آن تلاش خواهم کرد.

سفیر چین افزود: موضوع میانجی‌گری چین در عادی‌سازی روابط میان دو کشور ایران و عربستان از دیگر دستاورد‌های این سفر بود، زیرا چین همیشه از ایجاد گفتگو برای حل‌و‌فصل اختلافات حمایت می‌کند و روابط کشور‌های خاورمیانه هم به دست مردم این کشور‌ها شکل خواهد گرفت.

وی با اشاره به حذف محدودیت‌های کرونایی در چین که باعث افزایش گردشگران این کشور خواهد شد گفت: باید حضور گردشگران چینی در ایران و به خصوص استان خراسان‌رضوی، تقویت شود. دو شهر مشهد به عنوان مرکز استان خراسان‌رضوی و شهر ارومچی مرکز استان سین کیانگ چین از سال ۱۳۹۰ خواهر خوانده هم شدند، ولی برخی مسائل و از جمله شکل‌گیری کرونا و اعمال محدودیت‌های آن، مانع تقویت این روابط شد و اکنون باید این روابط بار دیگر به اوج خود برسد.

وی با اشاره به اینکه برای اولین بار است که به مشهد سفر می‌کند، ادامه داد: با اینکه دلم می‌خواست زودتر به این سفر بیایم، ولی شرایط مهیا نبود و به گردشگران چینی نیز توصیه می‌کنم، استان خراسان رضوی را هم در کنار بازدید از استان‌های یزد، اصفهان و شیراز در برنامه سفر خود قرار دهند. توسعه خطوط پروازی به مشهد می‌تواند در رونق حضور گردشگران چینی به خراسان‌رضوی تاثیرگذار باشد. دوست داریم خراسان‌رضوی دوباره به عنوان یکی از مقاصد گردشگری باشد.

وی به دیدار خود با استاندار خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: این دیدار باید در تقویت همکاری اقتصادی، گردشگری، فرهنگی و آموزشی دو طرف منجر شود و انتظار داریم تصمیم‌های گرفته شده در مسیر تقویت روابط دو کشور به خوبی عملیاتی شود. زعفران ایران در چین بسیار معروف است و جایگاه ویژه‌ای دارد، از سوی دیگر این استان دارای جاذبه‌های گردشگری بسیاری است که نمونه آن شهر نیشابور و سنگ فیروزه آن است.

سفیر چین بیان کرد: قبل از کرونا ۳۰ دانشجوی چینی در دانشگاه‌های استان خراسان رضوی مشغول به تحصیل بودند و امیدوار هستیم در آینده نزدیک نیز شاهد افزایش تعداد دانشجویان چینی در این استان باشیم.

استاندار خراسان‌رضوی نیز در این دیدار اظهار داشت: این استان از امتیازات جغرافیایی بسیار خوبی و از جمله قرار گرفتن بر مسیر شاهراهی برخوردار است و یکی از موارد سند همکاری میان دو کشور، ایجاد و تقویت مسیر ارتباط ترانزیتی در این استان است.

نظری روابط چین و ایران را تاریخی برشمرد و افزود: این دو تمدن در تاریخ بشر، تاثیرگذار بودند و ادامه این روابط نیز آینده جهان را می‌تواند تحت تاثیر خود قرار دهد. استان خراسان‌رضوی دارای امکانات و ظرفیت‌های تولیدی بسیاری در بخش معدنی است، همچنین از نظر فرهنگی و جغرافیایی در جایگاه ویژه‌ای قرار دارد و امکان گسترش روابط در بخش‌های فرهنگی، گردشگری و اقتصادی بین دو کشور در منطقه خراسان رضوی بسیار است.

استاندار خراسان‌رضوی به وجود پایانه‌های مرزی با کشور ترکمنستان و افغانستان اشاره کرد و گفت: این موضوع می‌تواند در ترانزیت کالا به کشور چین موثر باشد و این در حالی است که در فاصله ۳۵ کیلومتری شرق شهر مشهد و با ایجاد شهر فرودگاهی امام رضا (ع) در آینده امکان گسترش ترانزیت کالا بسیار زیاد می‌شود.

نظری افزود: خط ریلی که از چابهار آغاز می‌شود با عبور از این منطقه به سمت اینچه برون و سپس روسیه در حرکت است، همچنین از سمت شرق نیز، امکان دسترسی به کشور‌های افغانستان، پاکستان و چین وجود دارد و این در حالی است که از سمت غرب نیز این مسیر به ترکیه و اروپا منتهی می‌شود و نقش مهمی در موضوع اقتصادی و ترانزیتی بازی می‌کند.

استاندار خراسان‌رضوی خاطرنشان کرد: شرکت‌های چینی که در احداث فرودگاه‌ها و قطار سریع‌السیر دارای تخصص هستند می‌توانند در این مکان مشغول به‌کار شوند و امیدواریم قرارداد‌های بین دو کشور با پیگیری‌های سفیر به سرعت عملیاتی شود. در حال حاضر یکی از شرکت‌های کشور چین در منطقه سرخس در حال سرمایه‌گذاری است، زیرا این منطقه به عنوان کریدور شمال به جنوب و شرق به غرب در عرصه اقتصادی تاثیرگذار است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->